5 квіт. 2021 13:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

82

0

На Вінниччині поліцейські знайшли двох підлітків, які пішли з дому

На Вінниччині поліцейські знайшли двох підлітків, які пішли з дому

Діти посварились з батьками


На Вінниччині поліцейські знайшли двох підлітків, які пішли з дому

Працівники поліції розшукали та повернули рідним двох неповнолітніх дітей. 16-річний вінничанин та 13-річна мешканка Могилів-Подільського району після непорозуміння з рідними пішли з дому.

5 квітня, близько першої години ночі до поліції з повідомленням про зникнення 16-річного сина звернулась вінничанка. Жінка повідомила, що між нею та сином під час телефонної розмови виник конфлікт, після якого хлопець перестав відповідати на дзвінки матері. Ночувати додому він не прийшов.

Як розповів начальник ювенальної превенції Вінницького районного управління поліції Володимир Борищук, на пошуки підлітка задіяли ювенальних поліцейських обласного главку поліції та районного управління, а також екіпажі патрульної поліції. Поліцейські перевіряли громадські місця, вокзали та нічні магазини, опитували перехожих.

Адміністрація навчального закладу, де навчається підліток, допомогла поліцейським встановили одногрупників, з якими товаришує зниклий, і поліцейські почали їх перевіряти за місцем проживання.

Близько 7 години ранку на одній з вулиць міста працівники поліції помітили розшукуваного хлопця разом з товаришем. Наразі його передали матері.

На матір розшуканого поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративне правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей». За таке правопорушення передбачено штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів

13-річну дівчинку, жительку Могилів-Подільського району, протягом кількох годин поліцейські розшукали у знайомих в сусідньому селі. У неповнолітньої виник конфлікт з бабусею, через який вона не повернулась додому.

З початку року працівники поліції Вінниччини розшукали 83 дітей, які за різних обставин залишили домівки.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info