27 черв. 2022 13:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

93

0

На Вінниччині порушники ПДР намагались підкупити поліцейських

На Вінниччині порушники ПДР намагались підкупити поліцейських

Порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.


На Вінниччині порушники ПДР намагались підкупити поліцейських

У Вінницькій області порушники правил дорожнього руху намагались дати хабарі поліцейським. Злочини стались у Вінницькому та Хмільницькому районах області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області.

Так, 26 червня на одній із вулиць Тиврова за порушення Правил дорожнього руху зупинили 35-річного вінничанина на автомобілі Volkswagen. Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами, а його автомобіль розшукується державною виконавчою службою за борги.

За не складання адмінматеріалів та не вилучення транспортного засобу, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду – 320 доларів США та 2 500 гривень. Інспектори кілька разів попереджали водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабару, але чоловіка це не зупиняло, він продовжував наполягати на своєму.

Аналогічний злочин цього ж дня поліцейські задокументували у Хмільницькому районі. 48-ріний водій автомобіля Citroen за не складання на нього адмінпротоколу за керування в стані алкогольного сп’яніння запропонував поліцейським 10 тисяч гривень.

За цим фактами слідством розпочаті розслідування проваджень за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

На Вінниччині порушники ПДР намагались підкупити поліцейських

На Вінниччині порушники ПДР намагались підкупити поліцейських - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info