23 берез. 2020 12:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

37

0

На Вінниччині правоохоронці зафіксували 40 порушень правил карантину

На Вінниччині правоохоронці зафіксували 40 порушень правил карантину

Найбільше порушників серед підприємців


На Вінниччині правоохоронці зафіксували 40 порушень правил карантину

З початку дії карантинних обмежень поліцейські Вінницької області зафіксували 40 порушень. На порушників склали адміністративні протоколи.

Про це повідомляють на сайті Вінницької облдержадміністрації з посиланням на Національну поліцію.

Найбільше правопорушень за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно протиепідемічних правил і норм) поліцейські зафіксували з боку підприємців, які здійснювали торгівельну діяльність. Задокументовано таких 17 фактів. 12 адміністративних протоколів складено на керівників торгових закладів та установ харчування, 7 ‒ відносно перевізників та 4 – на керівників підприємств, установ, організацій.

Правопорушення фіксували у Вінниці, а також Оратівському, Тульчинському, Чечельницькому, Бершадському, Ямпільському, Барському, Могилів-Подільському, Погребищенському, Козятинському, Хмільницькому, Немирівському та Жмеринському районах.

Адміністративна відповідальність за порушення правил карантину передбачає штраф від 17 000 до 34 000 гривень для громадян та від 34 000 до 170 000 гривень ‒ для посадових осіб.

Нагадаємо, раніше на Вінниччині затримали маршрутку, яка везла людей до Івано-Франківська попри заборону міжобласних пасажирських перевезень.

21 березня у Вінницькій ОДА відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого прийняли рішення про посилення карантинного контролю в регіоні.

Вінниця.info, фото – поліції