15 черв. 2021 10:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

59

0

На Вінниччині проходить льотний вишкіл курсантів-вертолітників

На Вінниччині проходить льотний вишкіл курсантів-вертолітників

Планові навчально-тренувальні польоти екіпажів вертолітної ескадрильї здійснювалися на вертольотах Мі-8 різних модифікацій.


На Вінниччині проходить льотний вишкіл курсантів-вертолітників

На Вінниччині вертолітники прожовжують виконувати перевірки та вдосконалювати свої професійні навички. Завданням льотних змін - подальша підготовка курсантів, які проходять льотну практику в авіаційній бригаді.

Про це повідомили у Бригаді транспортної авіації імені Героя України Дмитра Майбороди.

Планові навчально-тренувальні польоти екіпажів вертолітної ескадрильї здійснювалися на вертольотах Мі-8 різних модифікацій. У військовій частині розповіли, що льотна зміна тривала вдень та вночі у різних метеорологічних умовах. Вертолітники виконували чергові перевірки та вдосконалювали свої льотні навички.

На Вінниччині проходить льотний вишкіл курсантів-вертолітників

Завданням льотних змін, була подальша підготовка курсантів, які проходять льотну практику в авіаційній бригаді. Близько десятка старшокурсників, які невдовзі стануть дипломованими військовими пілотами й самі водитимуть гвинтокрили небом України та інших країн під час участі у міжнародних миротворчих місіях, наразі проходять вишкіл на Вінниччині під керівництвом досвідчених військових льотчиків, які – майже всі учасники бойових дій та миротворчих місій, пілоти з сотнями, а дехто – й тисячами годин нальоту.

На Вінниччині проходить льотний вишкіл курсантів-вертолітників - фото 2

«Під їх керівництвом курсанти-«кожедубівці» протягом льотної зміни відпрацьовували чергові завдання льотної практики. Зокрема, виконували польоти в зону та були допущені до польотів у складі екіпажу в районі аеродрому»,– йдеться у повідомленні.

У бригаді зазначають, що троє стажистів уже допущені до виконання польотів за маршрутом вдень у простих метеорологічних умовах.

На Вінниччині проходить льотний вишкіл курсантів-вертолітників - фото 3


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Армія.info