2 лип. 2022 10:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

159

0

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом

Працівникам податкової служби області також вручили подяки та нагороди


На Вінниччині привітали податківців з професійним святом

Сьогодні, 2 липня, в Україні відзначають День працівника державної податкової служби. З нагоди професійного свята начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов та голова обласної Ради Вячеслава Соколового привітали податківців Вінниччини, а також вручили подяки та нагороди.

Відкриваючи збори, в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Оксана Домерат подякувала колективу підрозділу за високий професіоналізм, витримку та відданість роботі.

«Незважаючи на важкі часи, бюджет країни наповнюється, адже ніхто із вас не склав руки, відсиджуючисьу безпеці», - зауважила Оксана Домерат.

Посадовиця також із вдячністю згадала воїнів-податківців, які з перших днів стали до лав захисників України та висловила віру, що вже скоро вони повернуться у рідний колектив, аби створювати фінансову міць держави.

«Наповнення бюджету – це пенсії, зарплати лікарям, вчителям, іншим працівникам бюджетних установ і організацій. Також виплата зарплат,що суттєво підвищена,нашим військовим. Ця спроможність цілком залежить від вас, тому дуже сподіваюсь на професійну комунікацію між тими, хто сплачує податки і податковою службою. У податківців сьогодні дуже важлива місія – прямий діалог і відверта розмова з нашими аграріями,виробниками, підприємцями. Фінансовий моніторинг, який здійснюється керівництвом держави, показує, що на Вінниччину надія як на регіон, що має забезпечити фінансову стабільність, продовольчу безпеку держави. Тож ми не вважаємо себе тилом – ми друга лінія оборони», - зазначив Сергій Борзов.

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом

До вітань приєднався Вячеслав Соколовий, наголосивши, що налагодження партнерстваі чіткої взаємодії між податковою службоюта бізнесом – цедодаткові фінансові ресурси надходжень до бюджету.

За сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної Радивідзначили кращих працівників податкової галузі регіону.

Подяками з нагоди Дня податківця України також відзначені працівники податкової служби, які зараз боронятьнезалежність та суверенітет України на фронті. Запрошеним на свято їх дружинам зі словами подяки вручили букети квітів.

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом - фото 2

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом - фото 3

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом - фото 4

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом - фото 5

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом - фото 6

На Вінниччині привітали податківців з професійним святом - фото 7

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info