7 груд. 2022 13:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

100

0

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом

Сьогодні з нагоди професійного свята кращих працівників органів місцевого самоврядування привітали керівники області та міста.


На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. В умовах воєнного стану перед громадами Вінниччини, як і всієї держави, постали нові виклики: створення безпечного середовища для місцевих жителів та людей, які рятуються від війни, організація волонтерської діяльності для наших військових та цивільних, вирішення низки питань в соціальній та економічній галузях. Сьогодні з нагоди професійного свята кращих працівників органів місцевого самоврядування привітали керівники області та міста.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької ОВА.

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов, звертаючись до присутніх, зазначив, що децентралізація розкрила реальний потенціал місцевого самоврядування, адже громади отримали можливість самі вирішувати, як діяти на місцевому рівні.

«Війна змінила усі плани, проте вона згуртувала нас. Переконаний, що перемога обов’язково настане. Я щиро мрію про те, щоб і після війни у нас залишилася така ж єдність, як і сьогодні. – підкреслив Сергій Борзов. – З перших днів повномасштабного вторгнення рф ми усі разом допомагали Київщині, Харківщині, зараз активно підтримуємо Херсонську область. Завдяки Збройним Силам України в нашому регіоні немає бойових дій, але Вінниччина є опорною областю. Ворог намагається залишити нас без світла і тепла, але ми маємо витримати. Важливо, що між усіма очільниками територіальних громад області є повна підтримка і взаєморозуміння. Я щиро бажаю усім вистояти, адже вам довіряють люди, які вас обрали. На жаль, є ті, хто не витримав навантаження, але той, хто пройде цю війну, стане справжнім лідером своєї громади. Слава Збройним Силам України!»

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом - фото 2

Саме згуртованість дає нам усім сили протистояти перешкодам, у кожного зараз свій фронт 24/7.

У свою чергу, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий подякував усім, хто працює в органах місцевого самоврядування і продовжує докладати максимум зусиль для розвитку Вінниччини і для спільної перемоги.

«Саме спільними зусиллями ми створюємо і забезпечуємо життєдіяльність громад в усіх напрямках роботи. Варто зазначити, що активна участь кожного необхідна для підтримки Збройних Сил України. Тільки так ми зможемо швидше перемогти ворога і забезпечити процвітання нашої держави», - підкреслив голова обласної Ради.

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом - фото 3

Із щирими побажаннями до присутніх також звернувся Вінницький міський голова Сергій Моргунов: «Дякую кожному, хто дбає і захищає нашу громаду, – небайдужим вінничанам та новим мешканцям, партнерам у громадському секторі та бізнесі, міжнародним друзям. Тримаємо тил і служимо громаді. Важливо, що всі рівні та всі гілки влади справді згуртувалися та продовжують працювати заради спільної мети. Ми непереможні, поки ми разом!»

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом - фото 4

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування присутніх відзначили Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної Ради, відзнаками Вінницької міської ради.

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом - фото 5

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом - фото 6

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом - фото 7

На Вінниччині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом - фото 8

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Вінницької ОВА