22 лип. 2020 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

123

0

На Вінниччині розпочали ремонт дороги Браїлів-Гнівань

На Вінниччині розпочали ремонт дороги Браїлів-Гнівань

Довжина ділянки, яку ремонтуватимуть – майже 7 кілометрів


На Вінниччині розпочали ремонт дороги Браїлів-Гнівань

На Вінниччині почали ремонт автомобільної дороги місцевого значення, яка проходить через Браїлів та Гнівань. Довжина ділянки, яку ремонтуватимуть – майже 7 кілометрів. Тут планують зробити тротуари в межах населеного пункту, укріплення узбіч, оновити дорожнє покриття.

Про це повідомляють у Службі місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області.

На ділянці автомобільної дороги загального користування місцевого значення Браїлів-Гнівань розпочато виконання поточного середнього ремонту.

У межах запланованих робіт із поточного середнього ремонту буде проведено: підготовчі роботи, фрезерування зношеного дорожнього покриття, роботи по демонтажу, відновлення водовідвідних канав, влаштування шарів дорожнього одягу, бортових каменів, тротуарів в межах населеного пункту смт. Браїлів, укріплення узбіч, встановлення прикрайкових лотків.

Крім того, облаштують ділянку дороги засобами організації дорожнього руху: нанесення дорожньої розмітки холодним пластиком, встановлення необхідних дорожніх знаків, влаштування направляючих стовпчиків та однобічного металевого бар’єрного огородження.

Дорожниками завершено підготовчі роботи з поточного середнього ремонту, вирізано чагарник та сухе гілля, очищено узбіччя від сміття та вивезено його. Проведено фрезерування наявного дорожнього полотна середньою товщиною 0,05 м.

Наразі, в межах робіт з поточного середнього ремонту розпочали влаштовувати нове дорожнє покриття, протяжністю – 6,887 км.

На Вінниччині розпочали ремонт дороги Браїлів-Гнівань

На Вінниччині розпочали ремонт дороги Браїлів-Гнівань - фото 2

На Вінниччині розпочали ремонт дороги Браїлів-Гнівань - фото 3

На Вінниччині розпочали ремонт дороги Браїлів-Гнівань - фото 4

Нагадаємо, у Козятинському районі приступили до ремонту дороги на відрізку від села Самгородок до села Вівсяників.

У Вінницькій області відремонтують транспортну розв’язку, два мости і ділянки на міжнародній трасі М-21. Перелік доріг.

Також, на Вінниччині розпочали капітальний ремонт дороги місцевого значення Гайсин-Теплик. В Іванівській об’єднаній територіальній громаді, що в Калинівському районі, продовжують оновлювати дорогу з бруківки – асфальтують ділянку довжиною 620 метрів.

Також у Вінницькій області ремонтують два мости на міжнародній трасі. У Немирівському районі ремонтують один з найдовших мостів, який проходить через Південний Буг. А в Шаргородському районі ремонтують міст через річку Мурафа.

Вінниця.info, фото СМАД