18 жовт. 2021 17:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

98

0

На Вінниччині розшукали 16-річну дівчину, якої не було вдома чотири дні

На Вінниччині розшукали 16-річну дівчину, якої не було вдома чотири дні

Телефон школярка вимкнула та не виходила на зв’язок


На Вінниччині розшукали 16-річну дівчину, якої не було вдома чотири дні

18 жовтня поліцейські розшукали16-річну жительку Літинської територіальної громади, яка ще 14 жовтня пішла з додому та не повернулась. Телефон школярка вимкнула та не виходила на зв’язок. Поліцейські знайшли її у сусідньому селі Вінницького району, там вона гостювала у знайомого.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області

18 жовтня до поліції звернулась бабуся неповнолітньої дівчинки та повідомила про її зникнення.

Як розповів начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Костянтин Коробчинський, на пошуки школярки залучили особовий склад відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції. Правоохоронці перевіряли закинуті будинки, прочісували територію, прилеглу до села.

Близько 12.45 години дівчину знайшов дільничний офіцер поліції сектору поліцейської діяльності №1 у селі Селище у знайомого вдома, куди вона приїхала погостювати.

Причину уходу з дому дівчинка не пояснила. З нею працівники поліції провели профілактичну бесіду, аби в подальшому уникнути подібних ситуацій.

Неповнолітню поліцейські передали батькові та притягнули його до адміністративної відповідальності за неналежний догляд за дочкою згідно статті 184 КУпАП.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info