12 берез. 2023 17:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

124

0

На Вінниччині соцпрацівницями купили велосипеди

На Вінниччині соцпрацівницями купили велосипеди

В Ольгопільській громаді, що на Вінниччині, для соціальних працівниць закупили велосипеди.


На Вінниччині соцпрацівницями купили велосипеди

В Ольгопільській громаді, що на Вінниччині, для соціальних працівниць закупили велосипеди. Двоколісники придбали за рахунок бюджетних коштів Ольгопільської сільської ради та коштів, які надійшли як плата за послуги соціального напряму.

Про це повідомляється на сайті громади.

Сільський голова Микола Савченко, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук та директорка КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ірина Малик передали десять велосипедів: один – фахівцю з соціальної роботи, дев’ять – соціальним працівницям із сіл Ольгопіль, Демівка, Любомирка, Стратіївка, Берізки-Чечельницькі.

Ольгопільський сільський голова Микола Савченко зазначив, що у такий напружений час думати й дбати одне про одного дуже важливо, адже кожному із жителів необхідно відчувати турботу та підтримку.

«Велосипеди стануть у нагоді соціальним робітникам під час виконання своїх обов’язків і значно прискорять надання соціальних послуг жителям громади, – додав Микола Савченко. – Тримаймося та наближаймо Перемогу разом кожен на своєму фронті! Тільки разом ми – сила! Все буде Україна!».

На Вінниччині соцпрацівницями купили велосипеди

На Вінниччині соцпрацівницями купили велосипеди - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info