26 січ. 2021 11:11

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Суспільство
0

110

0

На Вінниччині стартував конкурс на посади офіцерів громад

На Вінниччині стартував конкурс на посади офіцерів громад

Триватиме конкурс з 26 січня по 14 лютого.


На Вінниччині стартував конкурс на посади офіцерів громад


З 26 січня по 14 лютого триватиме конкурс на посади офіцерів поліції, які працюватимуть у територіальних громадах. До участі у конкурсі запрошують працівників поліції з вищою освітою, водійським посвідченням та досвідом роботи не менше півтора року.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як повідомляють в поліції, 149 поліцейських у громадах замінять дільничних офіцерів та постійно житимуть та працюватимуть на території обслуговування.

За словами заступника начальника управління превентивної діяльності Івана Зайця, у сервісному проєкті «Поліцейський офіцер громади» беруть участь 50 територіальних громад Вінниччини. Поліцейський буде цілодобово доступний для населення громади, тому що постійно знаходиться поруч з людьми на території обслуговування. Він орієнтований на розв’язання безпекових проблем своєї територіальної громади.

Як зазначають в поліції, пріоритетним напрямом роботи поліцейського громади є попередження правопорушень, зокрема, домашнього насильства, майнових злочинів. Також вони матимуть повноваження у розслідуванні кримінальних проступків, контролюватимуть напрямок дозвільної системи, безпеку дорожнього руху, проводитимуть превентивну роботи з дітьми.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://otg-officer.police.gov.ua/

На Вінниччині стартував конкурс на посади офіцерів громад

На Вінниччині стартував конкурс на посади офіцерів громад - фото 2

Нагадаємо, на початку грудня в поліції Вінницької області повідомляли про запровадження нового проєкту «Поліцейський офіцер громади», мета якого забезпечити кожну ОТГ області офіцером поліції, який займатиметься проблемами своєї громади.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info,