28 січ. 2020 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

68

0

На Вінниччині суд відправив у в’язницю чоловіка, який до смерті забив двох собак

На Вінниччині суд відправив у в’язницю чоловіка, який до смерті забив двох собак

Протягом місяця чоловік може оскаржити рішення районного суду у Вінницькому апеляційному суді


На Вінниччині суд відправив у в’язницю чоловіка, який до смерті забив двох собак

13 січня Шаргороський районний суд оголосив вирок 33-річному чоловікові, який в листопаді 2018 року до смерті забив двох сусідських собак. Чоловікові призначили покарання у вигляді 5 років ув’язнення. Протягом місяця він може оскаржити рішення районного суду у Вінницькому апеляційному суді.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Під час досудового розслідування поліцейськими встановлено, що 33-річний чоловік, який раніше тричі притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, 3 листопада палицею до смерті побив двох собак на подвір’ї свого сусіда, після чого вони невдовзі померли.

Слідством встановлено, що зловмисник під час вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп'яніння. Свідком жорстокої розправи над тваринами стала малолітня дитина, яка бачила злочинні дії через вікно будинку.

Суд визнав винним підозрювану особу у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.299 КК України (жорстоке поводження з тваринами, вчинене в присутності малолітнього) та призначив йому покарання у вигляді 5 років ув’язнення. Крім того, чоловік отримав два місяці арешту за вчинення кількома днями раніше хуліганських дій відповідно до ч.1 ст. 296 КК України.

Нагадаємо, у Вінницькому районі чоловік підстрелив пса і покинув помирати. Справу розслідує поліція

Раніше Вінницький міський суд оголосив вирок місцевому жителю, який жорстоко вбив домашню кішку на очах у дітей. Чоловіку присудили 5 років ув’язнення, але звільнили від покарання, призначивши випробувальний термін 3 роки. Якщо протягом цього часу порушник знову вчинить новий злочин – то відбуватиме призначене покарання в повній мірі.

Вінниця.info