26 лют. 2021 09:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

88

0

На Вінниччині судили росіянина-нелегала. Той 25 разів порушив закон та не виїхав з України

На Вінниччині судили росіянина-нелегала. Той 25 разів порушив закон та не виїхав з України

Півроку 60-річний чоловік буде чекати депортації у Чернігівському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства


На Вінниччині судили росіянина-нелегала. Той  25 разів порушив закон та не виїхав з України

25 лютого, за рішенням Вінницького міського суду, 60-річного громадянина Російської Федерації помістили на шість місяців до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні,з метою подальшого видворення за межі України з прийняттям рішення щодо заборони в’їзду в Україну терміном на 5 років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Поліцейські Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Вінницької області спільно з співробітниками УДМС України у Вінницькій області встановили, що 60-річний громадянин Російської Федерації, житель м. Бершадь, перебуває на території України з порушенням міграційного законодавства», - йдеться у повідомлені.

Чоловік, якого 25 разів притягували до адміністративної відповідальності за вчинення різних адміністративних правопорушень, не виконав рішення Управління Державної Міграційної служби України у Вінницькій області про залишення території країни до 11 лютого 2021 року. Тим самим він порушив вимоги Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info