23 жовт. 2019 10:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

272

0

На Вінниччині сусіди зламали ніс 16-річному хлопцеві, який просив не смітити у під’їзді. Відео

На Вінниччині сусіди зламали ніс 16-річному хлопцеві, який просив не смітити у під’їзді. Відео

В Іллінцях на Вінниччині 16-річного хлопця побили сусіди.


На Вінниччині сусіди зламали ніс 16-річному хлопцеві, який просив не смітити у під’їзді. Відео

В Іллінцях на Вінниччині 16-річного хлопця побили сусіди. Він зробив зауваження дорослим, бо ті смітили у під’їзді. За це вони накинулись на нього з кулаками, йдеться у сюжеті ТСН.

За зауваження у під’їзді Антон отримав розбитий ніс та закривавлене обличчя. За його словами, біля квартири на нього напала 40-річна сусідка та її співмешканець. Його спочатку душили, а потім почали бити.

«Він мене душив. Я аж підняв ноги і після того, ставить мене на землю і б'є по носі. Я падаю, а вони руками і ногами починають бити», - згадує постраждалий.

На крики збіглись сусіди, подзвонили матері на роботу і викликали «швидку». У лікарні в Антона діагностували забої та перелом носа зі зміщенням. «Носова кровотеча - це загроза життю, якщо є травма на шиї. Міг бути набряк гортані, дитина могла захлинутися кров'ю. Дитина могла загинути», - каже лікар-травматолог Олена Губенко.

Зламаний ніс - так для 16-річного Антона із містечка Іллінці - на Вінниччині - закінчилась зустріч із сусідами. Хлопець зробив дорослим зауваження за те, що смітили у під'їзді, а ті відреагували кулаками.

Біля квартири, де живе хлопець, досі кров на стінах та підлозі. Мати каже, що з сусідкою в неї давно неприязні стосунки. «Вона сказала, що мене заріже, що я жити тут не буду, квартиру спалить. Вона мене і за барки брала, дитина мене захищала», - каже мати Антона Галина Томасюк.

Мешканці цього будинку підтверджують, що жінка конфліктна. Мовляв, умисно робить шкоду у під’їзді: обдирає стіни, а під двері виливає нечистоти. Усе, аби спровокувати сусідів. «Людина трохи неадекватно себе веде. Подивіться на наш поїзд - це діла цієї жінки», - каже сусідка Таїса Мулярчук.

Фігурантка скандалу Оксана напад на хлопця категорично заперечує. Натомість у поліції кажуть, що від жінки є багато заяв.

За фактом побиття підлітка відкрили провадження. Поки що справу розслідують за статтею про легкі тілесні ушкодження. У разі доведення провини сусідам загрожує 800 гривень штрафу.


Вінниця.info, за матеріалами ТСН

title