18 верес. 2019 13:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

82

0

На Вінниччині у чоловіка знайшли шість трилітрових банок коноплі. Фото

На Вінниччині у чоловіка знайшли шість трилітрових банок коноплі. Фото

а словами наркозалежного правопорушника, коноплі він вирощував та зберігав виключно для власного вживання.


На Вінниччині у чоловіка знайшли шість трилітрових банок коноплі. Фото

17 вересня працівники погребищенської поліції за місцем проживання у 38-річного місцевого жителя вилучили майже кілограм сушених верхівок конопель, культивований кущ нарковмісної рослини та саморобний пристрій для її вживання. За словами наркозалежного правопорушника, коноплі він вирощував та зберігав виключно для власного вживання.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

Як розповів начальник Погребищенського відділення поліції Володимир Гавриш, до поліцейських надійшла оперативна інформація, що 38-річний житель смт Погребище за місцем проживання зберігає наркотичні речовини. Отримана інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного.

У багажнику автомобіля Skoda, який належить правопорушнику, працівники поліції вилучили два пакети з 6 трилітровими банками, наповненими сушеними верхівками конопель. Крім цього, у майстерні виявили пачку від цигарок з подрібненою речовиною зеленого кольору та саморобний пристрій для її куріння.

На присадибній ділянці у господаря поліцейські виявили культивований кущ рослини конопель висотою близько 2 метрів.

За словами правопорушника, який є наркозалежним та знаходиться на обліку у лікаря нарколога, заборонені рослини він вирощував та зберігав виключно для власних потреб.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловіку, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та крадіжки, загрожує до 5 років позбавлення волі.

На Вінниччині у чоловіка знайшли шість трилітрових банок коноплі. Фото

На Вінниччині у чоловіка знайшли шість трилітрових банок коноплі. Фото - фото 2

Нагадаємо, що у Вінниці затримали 19-річного хлопця, який розповсюджував наркотики через закладки.

Вінниця.info, фото - поліції