7 жовт. 2021 11:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

108

0

На Вінниччині у полі знайшли дідуся, якого шукали добу

На Вінниччині у полі знайшли дідуся, якого шукали добу

Зараз він вдома, його життю нічого не загрожує


На Вінниччині у полі знайшли дідуся, якого шукали добу

На Вінниччині, у Райгородській територіальній громаді розшукали зниклого 77-річного чоловіка. Напередодні він пішов з дому і не повернувся. Його шукали добу, а знайшли у полі з кукурудзою. Зараз він вдома, його життю нічого не загрожує.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Повідомлення про його зникнення до поліції надійшло 5 жовтня близько 21:30 години на спецлінію «102» надійшло від сина мешканця Райгородської територіальної громади. Чоловік повідомив, що близько 16:00 години батько пішов з дому і не повернувся.

Рідні намагалися деякий час знайти чоловіка самостійно, однак після того, як пошуки виявилися марними, звернулися до поліції.

За словами начальника Гайсинського районного управління поліції Ігоря Соломона, поліцейські розгорнули пошукову операцію. До розшуку зниклого залучили військовослужбовців та місцевих жителів.

Пошукові групи прочісували прилеглі до села території, лісовий масив, поля на території громади, перевіряли водойми.

Пошукова операція тривала майже добу. Зниклого дідуся знайшли на полі із кукурудзою оперативники. Правоохоронці винесли знесиленого дідуся та викликали швидку медичну допомогу. Після того, як літнього чоловіка оглянули лікарі поліцейські доставили його додому, загрози життю дідуся немає.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини