1 квіт. 2020 10:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Здоров‎’‎я
0

88

0

На Вінниччині у вагітної підтвердили коронавірус, її відпустили додому

На Вінниччині у вагітної підтвердили коронавірус, її відпустили додому

Не втекла з лікарні, а відпустили на самоізоляцію – вінницьку медики спростовують інформацію, яка з’явилася в мережі.


На Вінниччині у вагітної підтвердили коронавірус, її відпустили додому

Не втекла з лікарні, а відпустили на самоізоляцію – вінницьку медики спростовують інформацію, яка з’явилася в мережі. Там зазначали, що у Крижополі інфікована коронавірусом вагітна жінка втекла з лікарні. Пояснюють – до лікарні звернулася 21-річна вагітна зі скаргами на підвищену температуру і слабкість. Швидкий тест показав негативний результат, але аналізи, які відправили до Лабораторного центру, підтвердили – у жінки коронавірус, - йдеться в сюжеті ТСН.

Зважаючи на те, що хвороба проходить у легкій формі, пацієнтку на сьомому місяці вагітності, аби не наражати на небезпеку довколишніх.

«Аналізи в неї покращилися і загальне самопочуття. Ми її відправили і правильно зробили. Щоб по закладу не поширювалася ця хвороба», - розповів головний лікар Крижопільської районної лікарні Тарас Кубаль.

На сайті Крижопільської РДА повідомляють, що в регіоні зафіксований один випадок COVID-19.

«Станом на 31.03.2020 року у Крижопільському районі лабораторно підтверджено один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію: Перебіг захворювання у цієї людини протікає у легкій формі, тому вона та всі члени родини перебувають удома на самоізоляції. Контактним особам також рекомендовано самоізолюватися».

Нагадаэмо, що Вінниччина отримала чергову партію предметів для забезпечення медичного персоналу.

У Вінницькій області визначили 10 лікарень для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

Вінниця.info

title