4 груд. 2022 12:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

171

0

На Вінниччині учні та освітяни висадили квіти «перемоги» на клумбах шкіл

На Вінниччині учні та освітяни висадили квіти «перемоги» на клумбах шкіл

Освітяни доєдналися до всеукраїнського благодійного проекту «Квіти для школи»


На Вінниччині учні та освітяни висадили квіти «перемоги» на клумбах шкіл

На Вінниччині освітяни доєдналися до всеукраїнського благодійного проекту «Квіти для школи» («Flowers4school») і разом з учнями висаджували квіти перемоги. Проект спрямований на озеленення українських шкіл квітами та проводиться за ініціативи асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. У рамках проекту представники Іллінецьких ліцеїв №1 та №3 Іллінецької міської ради заповнили заявку на сайті і отримали велику кількість цибулькових квітів.

Про це повідомляє Іллінецька міська територіальна громада.

«Учні разом із працівниками ліцею виконали головну місію проекту - цибулинки, які розквітнуть наступної весни, висаджено на території навчальних закладів. Першими розквітнуть крокуси - у лютому, проліски - у березні, а з початку квітня подвір'я прикрашатимуть нарциси, тюльпани, гіацинти та мускарі», - йдеться у повідомленні.

Учні та працівники КЗ «Мізяківсько-Хутірський ліцей» також долучилися до благодійної акції та висадили 500 цибулин квітів - тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів, які прибули з Нідерландів.

Учні Кордишівської гімназії Козятинської громади також взяли участь у проекті Flowers4School, що допомагає озеленювати заклади освіти. Учні висадили близько 500 цибулинок різних квітів: тюльпанів, і нарцисів, гіацинтів, крокусів.

Представники проекту «Flowers4school» запевняють, що висаджувати цибулини ще не запізно. Навпаки – саме кінець листопада і навіть грудень – хороший час для процесу висаджування, бо всі квіти повинні перезимувати в землі.

На Вінниччині учні та освітяни висадили квіти «перемоги» на клумбах шкіл

На Вінниччині учні та освітяни висадили квіти «перемоги» на клумбах шкіл    - фото 2

На Вінниччині учні та освітяни висадили квіти «перемоги» на клумбах шкіл    - фото 3

На Вінниччині учні та освітяни висадили квіти «перемоги» на клумбах шкіл    - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Іллінецької громади