20 верес. 2022 11:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Здоров‎’‎я
0

145

0

На Вінниччині в автопригодах постраждали троє людей, серед яких дитина

На Вінниччині в автопригодах постраждали троє людей, серед яких дитина

Поліція розпочала кримінальні провадження


На Вінниччині в автопригодах постраждали троє людей, серед яких дитина

19 вересня у Вінниці, Могилеві-Подільську та Жмеринському районі сталися ДТП. З травмами до лікарень госпіталізовано трьох людей, серед яких дитина. Поліція розпочала кримінальні провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 07:50 годині у Вінниці по вулиці Келецькій сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Renault та пішохода. За кермом авто перебував 33-річний вінничанин.

За попередньою інформацією слідства, водій допустив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті ДТП 71-річна вінничанка отримала травми та госпіталізована до міської лікарні.

Ще одна аварія з потерпілим сталась в Жмеринському районі у селі Ялтушків близько 09:25 годині. Попередньо, 71-річний водій автомобіля «Таврія», виїхав на смугу зустрічного руху, де під час повороту ліворуч зіткнувся з автомобілем «Славута».

Внаслідок автопригоди 66-річна пасажирка «Таврії» з травмами госпіталізована до хірургічного відділення Барської міської лікарні. Водії транспортних засобів не постраждали.

Цього ж дня в Могилів–Подільському по проспекту Незалежності 33-річна водійка Volkswagen зіткнулася з автомобілем Toyota. У результаті ДТП 12-річний хлопчик, пасажир Volkswagen, отримав тілесні та госпіталізований до медичного закладу.

Водії освідувані. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції