5 листоп. 2019 14:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

68

0

На Вінниччині в ДТП постраждали троє пасажирів. Фото

На Вінниччині в ДТП постраждали троє пасажирів. Фото

У одній з аварій травмувалась неповнолітня дівчина.


На Вінниччині в ДТП постраждали троє пасажирів. Фото

4 листопада у Томашпільському та Хмільницькому районах області стались дві автопригоди, де постраждали 3 пасажири транспортних засобів. Поліцією розпочаті кримінальні провадження. У одній з аварій травмувалась неповнолітня дівчина.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 10:00 години 35-річний житель м. Могилів-Подільський, керуючи автомобілем «Мерседес Спринтер», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі автомобілю «ВАЗ 2106».

На Вінниччині в ДТП постраждали троє пасажирів. Фото

У результаті зіткнення травмувались пасажири «ВАЗа»: 49-річна дружина водія та 17-річна дочка, жителі села Комаргород. Вони з травмами голови та забоями госпіталізовані до хірургічного відділення районної лікарні.

У Хмільницькому районі близько шостої години вечора 29-річний водій Opel Vectrа, житель села Сальниця, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок аварії травму голови отримав 28-річний пасажир легковика. Він доставлений у неврологічне відділення районної лікарні.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики.

Поліцією відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

На Вінниччині в ДТП постраждали троє пасажирів. Фото - фото 2

Вінниця.info, фото з сайту поліції