22 верес. 2019 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

88

0

На Вінниччині в ДТП загинув велосипедист

На Вінниччині в ДТП загинув велосипедист

Водій автомобіля «KIA Sportage» наїхав на велосипедиста, який від отриманих травм загинув на місці події.


На Вінниччині в ДТП загинув велосипедист

20 вересня на Гніванському шосе неподалік повороту в с. Горбанівку Вінницького району, водій автомобіля «KIA Sportage» наїхав на велосипедиста, який від отриманих травм загинув на місці події. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 23.30 години на Гніванському шосе неподалік повороту в с. Горбанівку. 43-річний водій автомобіля «KIA Sportage» не впорався з керуванням та допустив наїзд на 32-річного велосипедиста, мешканця Вінницького району.

Внаслідок аварії велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. В автопригоді тілесні ушкодження отримала 2-річна дитина, пасажир легковика, яку з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

За цим фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На Вінниччині в ДТП загинув велосипедист

Вінниця.info, фото з сайту поліції