4 серп. 2019 08:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

105

0

На Вінниччині в полі розшукали зниклу 78-річну бабусю

На Вінниччині в полі розшукали зниклу 78-річну бабусю

Як з’ясувалось, літня жінка не змогла згадати дорогу додому та заблукала


На Вінниччині в полі розшукали зниклу 78-річну бабусю

В Тростянці, що на Вінниччині, протягом кількох годин після надходження повідомлення про зникнення 78-річної пенсіонерки, поліцейські розшукали її та повернули рідним. Втомлену та потерпаючу від спраги знайшли в полі за селом. Як з’ясувалось, літня жінка не змогла згадати дорогу додому та заблукала.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

2 серпня близько 10.30 до Тростянецького відділення поліції з повідомленням про зникнення своєї матері звернувся 40-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що його 78-річна матір 1 серпня близько 20.00 пішла з дому та назад не повернулась. Усю ніч рідні намагались знайти пенсіонерку самотужки, а ранком звернулись за допомогою до поліції.

Заявник розповів, що його матір має проблеми з пам’яттю, описав її одяг та закцентував увагу на яскравій фіолетовій хустці, яку жінка носила на голові.

На Вінниччині в полі розшукали зниклу 78-річну бабусю

На пошук жінки був зорієнтований весь особовий склад тростянецької поліції. Прочісуючи місцевість, дільничний офіцер та оперативний працівник місцевої поліції помітили у полі жінку у яскравій хустці. Вона була втомлена, розгублена та дуже хотіла пити. Поліцейські дали жінці води, посадили у свій автомобіль та завезли до рідних.

Як з’ясувалось, коли ввечері пенсіонерка вийшла з дому, вона втратила орієнтир і усю ніч блукала в пошуках домівки.

Вінниця.info, фото поліції