3 черв. 2019 10:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

118

0

На Вінниччині в яру знайшли тіло матері чотирьох дітей, яка загинула через зливу

На Вінниччині в яру знайшли тіло матері чотирьох дітей, яка загинула через зливу

Тіло жінки відправили на експертизу.


На Вінниччині в яру знайшли тіло матері чотирьох дітей, яка загинула через зливу

1 червня в Ямпільському районі через сильну зливу загинула 38-річна жінка, жителька с. Качівка. Місцеві жителі розповіли Вiнниця.info, що того дня Валентина разом з своїм чоловіком випасали худобу біля села. Почалась злива. Дощ був настільки сильним, що потоки води жінку збили з ніг і понесли додолу. Чоловік був далі від неї. Він залишився живим. А Валентина, матір чотирьох дітей, загинула, захлиснувшись водою і брудом.

«Учора разом зі зливою і стихією у одну з качківських сімей прийшло дуже велике горе: страшним потоком води і багна збило з ніг і втопило маму чотирьох неповнолітніх дітей Валентину Віт. Мене ніхто не уповноважував повідомляти про це через Фейсбук, роблю це сам у різних спільнотах, щоб дізналися всі ті, хто знав загиблу і кому може бути небайдужою доля цієї сім’ї. Качківка поки що живе без мобільного зв’язку. Село знало Валентину як дуже добру матір, турботливу господиню, громадськи небайдужу людину. Словом, вона була з тих людей, які залишають по собі в серцях інших тільки добру пам’ять. Односельчани зараз надають сім’ї посильну допомогу, в тому числі й грошову…», - написав 2 червня місцевий житель Михайло Девдера в групі «Ямпіль Forever».

В прес-службі поліції області Вiнниця.info повідомили, що відкрили кримінальне провадження.

«1 червня біля села Качівка Ямпільського району у яру знайшли тіло 38-річної жінки. За попередніми результатами вона захлинулась водою. Ознак насильницької смерті не виявлено. Тіло направлено на судово-медичну експертизу.

За фактом загибелі людини відкрито провадження за ст. 115 КК - убивство (з приміткою нещасний випадок)», - повідомила заступник начальника відділу комунікації Ірина Добровольська.

Вiнниця.info