20 черв. 2019 12:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

226

0

На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото

На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото

На Вінниччині людям роздають курятину та заморожену піцу від ГО «Соціальні ініціативи Мейдича Олега»


На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото

У Вінницькій області жителі виборчого округу №18 (центр – місто Іллінці) отримують у вигляді благодійної допомоги курятину та заморожену піцу від Громадської організації «Соціальні ініціативи Мейдича Олега».

Про це Вiнниця.info повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Так, 19 червня у місто Липовець приїхала машина із написом ГО «Соціальні ініціативи Мейдича Олега», з якої роздавали пакети з такими ж написами. У пакетах була курятина та по дві заморожені піци.

За словами спостерігача ОПОРИ, коли під’їхала машина, з кабіни вийшов чоловік та сказав: «Це Олег Мейдич виділив допомогу. Не думайте, що це лише перед виборами – він весь час буде допомагати».

На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото

На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото  - фото 2

На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото  - фото 3

Мешканці Липівця на правах анонімності розповіли, що інформацію про те, що будуть роздавати такі продукти, вони дізнавалися від місцевих активістів політичної партії «Батьківщина». Також розповіли, що під час роздачі пакетів представники ГО «Соціальні ініціативи Мейдича Олега» записували на аркуші прізвище та ім’я, адресу та телефон громадян, які отримують допомогу. Паспортні дані не записували, хоча попередньо людям нібито переказували приходити з паспортами.

На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото  - фото 4

На Вінниччині від депутата облради людям роздають заморожених курей. Фото  - фото 5

Як прокоментував спостерігачу ОПОРИ представник ГО «Соціальні ініціативи Мейдича Олега» Анатолій Дацький, це благодійна допомога мешканцям районів та сіл, яка була запланована заздалегідь і з виборчим процесом не пов’язана, а Олег Мейдич не є кандидатом у народні депутати.

Зазначимо, що Олег Мейдич є депутатом Вінницької обласної ради. Станом на 19 червня 2019 року він не зареєстрований кандидатом у народні депутати України.

«Виборча кампанія стартувала 24 травня. Олег Мейдич, ім’я та прізвище якого є на машині та на пакетах з продуктовими наборами, не зареєстрований кандидатом у народні депутати, тому ми не можемо вважати, що це порушення виборчого законодавства», – коментує координаторка громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Вінницькій області Наталія Величко.

Вiнниця.info, фото - ОПОРА