29 лип. 2020 14:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

101

0

На Вінниччині від удару струмом загинув дворічний хлопчик

На Вінниччині від удару струмом загинув дворічний хлопчик

В поліції відкрили кримінальне провадження


На Вінниччині від удару струмом загинув дворічний хлопчик

Ввечері 28-го липня в селі Строїнці Тиврівського району дворічний хлопчик, який грався на подвір’ї з сестрою, випадково торкнувся оголеного кабелю, що був під напругою. Від отриманих травм дитина загинула на місці. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, правоохоронці встановлено, що хлопчик грався на подвір’ї разом з 5-річною сестрою. Їх батьки в цей час перебували у будинку. Коли рідні почули шум та вибігли на вулицю, то побачили на землі сина. Вони намагалися допомогти дитині, вирвали у нього з рук електричний дріт, однак травми, отримані хлопчиком внаслідок ураження струмом, виявились несумісні з життям.

Слідчі відкрили провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з приміткою «нещасний випадок»). В ході розслідування буде встановлено, чи належним чином батьки виконували свої обов’язки по догляду за малолітніми дітьми.

Нагадаємо, в травні у Жмеринському районі 18-річний хлопець торкнувся дроту трансформатора, який знаходився під струмом у 380 Вт. Він помер ще до приїзду лікарів.

Вінниця.info, фото – ілюстративне