23 листоп. 2021 13:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

84

0

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію

Нова поліцейська станція у с. Кордишівка обслуговуватиме 10 населених пунктів


На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію

23 листопада у Вінницькій області відкрили 36-ту поліцейську станцію на Вінниччині в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Нова поліцейська станція у с. Кордишівка Хмільницького райвідділу поліції обслуговуватиме десять населених пунктів. Також, під час заходу поліцейським офіцерам Шаргородської, Крижопільської, Шпиківської та Іллінецької громад вручили ключі від п’яти нових службових автомобілів Renault Duster.

Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація.

«Завжди приємно відкривати щось нове… Ми одними з перших в Україні почали розбудовувати поліцейські станції на території Вінницької області, підписавши меморандум з усіма громадами регіону. Тож сьогодні відкриваємо вже 36 таку станцію. В межах реформи децентралізації саме програма «Поліцейський офіцер громади» із її основним меседжем «Я тут!» покликана налагодити комунікацію між громадою, її людьми і владою. Будьте дипломатами, адже поліцейський офіцер громади має знати людей, що живуть на підпорядкованій йому території, часто комунікувати з ними, аби розуміти проблеми і працювати більше на попередження правопорушень, а не на боротьбу із їх наслідками», - сказав під час відкриття голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію


«Громада підготувала для вас комфортні умови роботи, а нові автомобілі для того, щоб бути мобільними у будь-який час доби», - зауважив Голова ОДА.

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію  - фото 2

У свою чергу, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий додав: «Наша спільна мета – створити безпечні умови для мешканців області у кожній громаді нашого регіону».

Старший лейтенант поліції, поліцейський офіцер громади Олександр Журавльов додав, що поліцейська станція на території громади – це новий крок у роботі поліції. На його переконання, для жителів – це, перш за все, впевненість у тому, що поліцейський офіцер завжди знаходиться поруч, несе варту.

«Я проживаю на території цієї громади, знаю багатьох жителів, тож мені довіряють, звертаються за допомогою. На поліцейській станції створено умови для комфортної роботи: є комп’ютер, принтер, усе необхідне технічне оснащення, сейф для зберігання зброї, а також наявна кімната відпочинку. Усе це важливо, адже тут цілодобово перебуватиме один із офіцерів громади – я , чи мій напарник», - зауважив Олександр Журавльов.

Старший лейтенант служить в поліції вже 10 років. Раніше працював у патрульній поліції, зацікавився проєктом «Поліцейський офіцер громади», пройшов відбір та тримісячне навчання. Запорукою успіху на новій посаді офіцер вважає співпрацю з населенням, взаємну довіру.

На станції створені усі необхідні умови для прийому громадян, опрацювання інформації та відпочинку офіцерів.

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію  - фото 3

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію  - фото 4

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію  - фото 5

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію  - фото 6

На Вінниччині відкрили 36-ту поліцейську станцію  - фото 7

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото Вінницької ОДА та поліції