18 січ. 2022 14:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

102

0

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію

Це уже сорокова поліцейська станція на Вінниччини


На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію

18 січня у Дашківецькій територіальній громаді, що на Гайсинщині, відкрили поліцейську станцію. Це уже сорокова поліцейська станція на Вінниччини.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Старший лейтенант поліції Дмитро Амелін разом з колегами обслуговуватимуть 24 населених пункти, на території яких проживає майже 16 тисяч громадян. Основним їх завданням є забезпечення правопорядку на території обслуговування, запобігання вчиненню правопорушень та своєчасне реагування на звернення громадян.

«Ми є лідерами в державі щодо впровадження цього проекту завдяки органам виконавчої влади, місцевого самоврядування. Ми разом прагнемо стовідсотково забезпечити поліцейськими офіцерами усі територіальні громади. Щоб кожен мешканець області відчував себе в безпеці. Тут працюватимуть троє поліцейських офіцерів громад, які забезпечені усім необхідним для роботи. Дашів є одним з перших населених пунктів, де встановлені 44 камери відеоспостереження з новими технологіями, які інтегровані до системи відеоспостереження підрозділів Головного управління Нацполіції області. Іван Іщенко подякував представникам виконавчої влади, Голові Дашівської територіальної громади за співпрацю, підтримку та допомогу в реалізації цього проекту.

В свою чергу Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов зазначив, що на Вінниччині найбільша кількість вже працюючих станцій в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади».

«Важливо те, що поліцейський офіцер працюватиме та проживатиме на території громади. Зауважу, що на сьогодні рівень довіри громадян до поліції в Україні досить високий. Тому, звертайтеся до офіцера громади, адже він - Ваш помічник. І найголовніше, щоб усі Ви, Ваші рідні та близькі почувалися у безпеці».

Поліцейський офіс розташований на першому поверсі адміністративного приміщення Дашівської селищної ради по вулиці Горького, 9.

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію  - фото 2

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію  - фото 3

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію  - фото 4

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію  - фото 5

На Вінниччині відкрили уже сорокову поліцейську станцію  - фото 6

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини