10 черв. 2020 16:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

115

0

На Вінниччині відновлюють перевезення пасажирів усіма видами залізничного транспорту

На Вінниччині відновлюють перевезення пасажирів усіма видами залізничного транспорту

З 10 червня у Вінницькій області відновлюють перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення між регіонами.


На Вінниччині відновлюють перевезення пасажирів усіма видами залізничного транспорту

З 10 червня у Вінницькій області відновлюють перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення між регіонами. Відповідне рішення погодили під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це інформують на сайті Вінницької облдержадміністрації.

Комісія вирішила:

1. З 10 червня відновити у Вінницькій області, за умови дотримання АТ «Укрзалізниця» відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України, перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, регіональному та дальньому) між регіонами в межах кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

2. У разі здійснення перевезення між регіонами транзитом через регіон, в якому не діють послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб (без права посадки пасажирів у транзитному регіоні).

3. У разі здійснення перевезення до регіону, в якому не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, спереду, позаду.

Нагадаємо, що з 5 червня у Вінниці відбулося чергове послаблення карантинних обмежень. В місті дозволяють роботу закладів харчування у приміщенні, готелів, дитячих атракціонів на відкритому повітрі та діяльність релігійних закладів.

Вінниця.info,