8 квіт. 2021 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

130

0

На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик

На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик

Ремонт проходить в рамках програми «Велике будівництво»


На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик

Протягом року на Вінниччині відремонтують дві ділянки автомобільної дороги Гайсин-Теплик. Ремонт проходить в рамках програми «Велике будівництво».

Про це у Фейсбук написав голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов.

«У 2020 році, на замовлення ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», розпочато капітальний ремонт відразу двох ділянок автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-04-08 Гайсин –Теплик: км 0+800 – км 7+933 та км 7+933 – км 17+860 (у межах населених пунктів).

Ділянка автомобільної дороги км 7+933 – км 17+860, протяжністю 9,927 км, проходить через два населені пункти Гайсинської територіальної громади – с. Кущинці та с. Кіблич. Населення громади, а це 49344 жителів, по завершенню ремонтних робіт зможе відчути якісні зміни свого життєвого середовища. Населені пункти Кущинці та Кіблич стануть «повноцінними» центрами для громад», – йдеться в дописі.

За слова голови облдержадміністрації, для економіки краю – це буде зручна транспортна логістика до міжнародної дороги М-12. А також поштовх до створення нових інвестиційних проектів, та економія часу та коштів для поїздки громадян до інших прилеглих територіальних громад, районного центру та доступу до освітніх та медичних послуг.

«Тут варто нагадати, що під час ремонтно-будівельний сезону 2020 року на цій ділянці влаштовано 5 км вирівнюючого, нижного та верхнього шару з асфальтобетону. У квітні бригада підрядної організації розпочала комплекс робіт з видалення порослі уздовж автомобільного шляху, влаштування тротуарів, шириною 1,5 м, відокремлених від проїжджої частини бетонним бортовим каменем та поребриком, основи під тротуар. Згодом між проїзною частиною і тротуаром влаштують металеве огородження.

Приділяють увагу відновленню/заміні існуючих водовідвідних споруд. Працівники підрядного підприємства розпочали підготовчі роботи до влаштування прикрайкових лотків поза населеними пунктами. Всі ремонтні роботи виконують в рамках проєкту «Велике будівництво», за рахунок Державного дорожнього фонду – 160 680 000 гривень», – додав Сергій Борзов.

Строк виконання робіт встановлено згідно затвердженого графіка – листопад 2021 року.

На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик

На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик - фото 2

На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик - фото 3

На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик - фото 4

На Вінниччині відремонтують дві ділянки дороги Гайсин-Теплик - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото зі сторінки Сергія Борзова