15 черв. 2020 12:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

129

0

На Вінниччині внаслідок аварії загинув чоловік

На Вінниччині внаслідок аварії загинув чоловік

Смертельна автопригода сталася в Тростянецькому районі


На Вінниччині внаслідок аварії загинув чоловік

14 червня близько 14:10 на автошляху між селами Савинці та Капустяни в Тостянецькому районі водій автомобіля Citroen не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення чоловік загинув на місці. На даний момент слідчі з’ясовують обставини події і вже відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні правоохоронців, за кермом іномарки перебував 31-річний житель Тульчина. Попередньо встановлено, що водій іномарки не впорався з керуванням транспортного засобу та виїхав на смугу зустрічного руху, після чого з’їхав з дороги та врізався в дерево.

Внаслідок зіткнення чоловік загинув на місці.

Його автомобіль перемістили на арештмайданчик.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

На Вінниччині внаслідок аварії загинув чоловік

На Вінниччині внаслідок аварії загинув чоловік - фото 2

Нагадаємо, того ж дня біля Калинівки водій позашляховика не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, через що його автівка перекинулася на дах. На місце приїхали рятувальники.

Вінниця.info, фото – з сайту поліції