25 верес. 2020 14:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

292

0

На Вінниччині водій модернізував стару «Волгу» на яскравий пікап. Фото

На Вінниччині водій модернізував стару «Волгу» на яскравий пікап. Фото

Власники «Волг» зауважують, автомобільна модернізація жителя Ямполя – вдала ідея


На Вінниччині водій модернізував стару «Волгу» на яскравий пікап. Фото

25 вересня у райцентрі Ямпіль вінничанин Віталій помітив незвичну «Волгу». Автомобіль був перероблений під пікап – це легка вантажівка із закритою кабіною і відкритою вантажною площадкою з невисокими сторонами і задніми дверима.

«До Ямполя приїхав по справах. Аж бачу, біля місцевого ринку дідусь паркує шикарне авто- «Волга»-пікап. Спереду «кенгуруха», це додатковий хромований бампер. Виглядало яскраво. Я навіть сфотографував машину для соціальних мереж. Бо нещодавно випустили пікап «Теслу». А я ще й написав на своїй сторінці: «Як тобі таке, Ілон Маск!?» Реакція від людей була позитивна. Шкода єдине, що машина дідуся з Ямполя ще їздить на бензині. А не на електриці, як це розробив Маск» , - розповів Віталій.

На Вінниччині водій модернізував стару «Волгу» на яскравий пікап. Фото

Власники «Волг» зауважують, що автомобільна модернізація жителя Ямполя – вдала ідея.

«По своїй суті, задня частина «Волги», де сидіння для пасажирів і багажник, це те саме, як у вантажівки «Газелі». Корпус, звісно відрізняється, але на собі може легко перевезти тонну. 24-ті «Волги» і старіші, це дуже міцні та практичні машини. Їхні корпуси оцинковані, служити будуть довго. Якщо до прикладу купити таку «Волгу» за дві тисячі доларів, то перетворити її на пікап обійдеться така сама сума. Якщо у вас вже є «Волга», то лише дві тисячі доларів. А якщо ви сам вмієте здійснювати такі роботи, то лише витратитесь на матеріали. Це баксів п’ятсот. І у вас буде шикарний по параметрам пікап, який, можливо, не поступиться американським аналогам. А якщо його ще пофарбувати у якийсь яскравий колір – взагалі вийде витвір мистецтва», - зауважив Роман Ляшко, власник класичної «Волги».

На Вінниччині водій модернізував стару «Волгу» на яскравий пікап. Фото  - фото 2

Ім’я власника «Волги» - пікапу поки дізнатися не вдалося.

Вінниця.info