11 квіт. 2020 15:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

50

0

На Вінниччині водій на іномарці збив пішохода. ​Потерпілого госпіталізували до лікарні​

На Вінниччині водій на іномарці збив пішохода. ​Потерпілого госпіталізували до лікарні​

Поліція розслідує деталі інциденту


На Вінниччині водій на іномарці збив пішохода. ​Потерпілого госпіталізували до лікарні​

10 квітня на вулиці Соборній у Гнівані чоловік, керуючи автомобілем Mercedes-Benz GLE, збив пішохода, який стояв на проїжджій частині біля «КАМАЗу». Потерпілого доставили до Тиврівської районної лікарні. Правоохоронці розслідують деталі інциденту.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Відомо, що аварія сталася близько 14-ої години.

За попередньою інформацією, 60-річний мешканець Гнівані, керуючи автомобілем Mercedes-Benz GLE, допустив наїзд на пішохода, який перебував біля вантажного автомобіля «КАМАЗ» на проїжджій частині дороги. Водій іномарки місце пригоди залишив до приїзду поліції.

За словами начальника Гніванського відділення поліції Олега Швеця, у результаті автопригоди потерпілий отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Тиврівської районної лікарні.

Наразі поліцією з’ясовуються усі обставини і причини автопригоди. У водія відібрані зразки крові на визначення наявності алкоголю.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, раніше у Вінниці зіткнулися мотоцикл і автомобіль. Водія мотоциклу госпіталізували до лікарні.

Вінниця.info, зображення – ілюстративне