5 верес. 2019 12:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

131

0

На Вінниччині вперше покажуть шоу із швидкої різьби по дереву. Фото

На Вінниччині вперше покажуть шоу із швидкої різьби по дереву. Фото

Наприкінці вересня у Ладижині проведуть триденний фестиваль дерев’яної скульптури


На Вінниччині вперше покажуть шоу із швидкої різьби по дереву. Фото

Наприкінці вересня у місті Ладижин пройде Міжнародний фестиваль дерев’яної скульптури «Ладижинський гай – 2019». Захід світового формату. Під час нього вперше на Вінниччині демонструватимуть шоу швидкої різьби. Майстер-класи даватимуть відомі скульптори з України, Литви та Білорусі. На території Ладижинського дендропарку митці також продемонструють свої роботи.

«Один із учасників фестивалю Маріюс Пятраускас. Це скульптор та художник з міста Вільнюс у Литві. Він член спілки художників своєї країни. Викладач рисунку Вільнюської академії мистецтв. Роботи Маріуса знаходяться в Литві, Україні, Польщі, Німеччині, Франції, Данії, Швеції, Фінляндії, Люксембурзі, США, Канаді, Австралії», - знайомлять із учасниками заходу організатори.

Серед учасників також майстри дерев’яної скульптури Владімір Чиквін з Білорусі. А від України: Сергій Кляпетура, Андрій Кліщ, Богдан Гладкий.

Фестиваль триватиме з 23 по 29 вересня. Гостей пригощатимуть польовою кухнею, покажуть кіно просто неба. Також відбудеться футбольний матч.

Вінниця.info