30 черв. 2021 13:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

87

0

На Вінниччині вимірюють глибину залягання кабелю у Південному Бузі

На Вінниччині вимірюють глибину залягання кабелю у Південному Бузі

Так в області проводять роботи перед початком навігації на водних та судноплавних ділянках Південного Бугу


На Вінниччині вимірюють глибину залягання кабелю у Південному Бузі

У Вінницькій області вимірюють глибину залягання інтернет-кабелю, який прокладено на глибині до 8 метрів нижче дна річки. Так в області проводять роботи перед початком навігації на водних та судноплавних ділянках Південного Бугу.

Про це повідомляють у пресслужбі «Укртелеком».

Структурні підрозділи Вінницької філії АТ «Укртелеком» перед початком навігації проводять щорічні профілактичні роботи на водних та судноплавних ділянках річки Південний Буг в області. Фахівці оператора роблять контрольні виміри глибини залягання кабелю, який прокладено на глибині до 8 метрів нижче дна річки, та деформації русла і берегів у зоні кабельного переходу, перевірку механічної стійкості знаків та рівня заглибленості опор у ґрунт.

Заходи відбуваються у межах виконання розпорядження Вінницької ОДА «Про навігацію на водних об’єктах області у 2021 році».

Послугами фіксованого інтернету від Укртелекому, в тому числі оптичного, користуються у 318 населених пунктах Вінницької області. Територіальні громади Вінниччини долають «цифровий розрив» між містом та селом задля економічного та соціального розвитку на місцях.

До оптичного інтернету підключено 31 об’єднану громаду області, а це практично половина всіх територіальних громад регіону.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info