23 квіт. 2021 15:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

99

0

На Вінниччині з річки воду крали цистерною на тракторі

На Вінниччині з річки воду крали цистерною на тракторі

За порушення громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 48 КУпАП та роз’яснено вимоги природоохоронного законодавства України


На Вінниччині з річки воду крали цистерною на тракторі

У Могилів-Подільському районі, що на Вінниччині, з річки Русава крали воду цистерною. Резервуар приганяли до берега та відганяли звідти трактором. Цей факт помітили еко-інспектори. Та склали протокол.

«20 квітня, здійснюючи рейдову перевірку стосовно порушень вимог природоохоронного законодавства, було виявленопорушення права державної власності на воду у вигляді забору води з річки Русава за допомогою мотопомпи без спеціального дозволу на водокористування, що є порушенням вимог природоохоронного законодавства», - констатують у Державній екологічній інспекції у Вінницькій області.

За результатами виявленого порушення громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 48 КУпАП та роз’яснено вимоги природоохоронного законодавства України.

«За самовільне водокористування відповідальні особи притягуються до адміністративної відповідальності. Крім того, контролюючим органом нараховується збиток, завданий державі внаслідок порушення водного законодавства», - зауважують еко-інспектори.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info