8 лип. 2019 11:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

45

0

На Вінниччині за минулу добу рятувальники витягнули з води 4-х потопельників

На Вінниччині за минулу добу рятувальники витягнули з води 4-х потопельників

Рятувальники вкотре наголошують, плавати виключно у спеціально відведених місцях, не стрибати у воду, якщо глибина води невідома, а також не запливати за буйки


На Вінниччині за минулу добу рятувальники витягнули з води 4-х потопельників

За минулу добу у Вінницькій області рятувальники витягнули з води тіла чотирьох потопельників. Рятувальники вкотре наголошують, плавати виключно у спеціально відведених місцях, не стрибати у воду, якщо глибина води невідома, а також не запливати за буйки.

Про це йдеться на сайті ДСНС у Вінницькій області.

«7 липня о 13:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Чемериси-Барські Барського району у місцевій водоймі, перекинувшись з лодки, втопився 59-річний чоловік.

Тіло потопельника з водойми вилучили місцеві жителі. Того ж дня о 17:50 під час відпочинку з друзями у місцевому ставку в с. Володимирівка Іллінецького району втопився 26-річний чоловік.

Тієї ж доби в м.Немирів під час риболовлі втопився чоловік 1989 року народження, а в р.Південний Буг у м.Вінниці - 37-річний чоловік.

Шановні громадяни, не ризикуйте життям заради азарту або жартів. Не підпливайте до суден і плавзасобів. Не залазьте на технічні споруди. Що стосується дітей: їм не рекомендується купатися самостійно та довго перебувати під водою, затримавши дихання», – повідомляється у прес-службі рятувальників.

Нагадаємо, на Вінниччині автомобіль злетів у ставок: загинула неповнолітня дівчина і молодий хлопець.

Вінниця.info