11 лют. 2021 12:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

99

0

На Вінниччині забезпечили проїзд дорогами державного значення. Використали 2 тисячі тонн протиожеледної суміші

На Вінниччині забезпечили проїзд дорогами державного значення. Використали 2 тисячі тонн протиожеледної суміші

Через погіршення погодних умов водіїв закликають бути уважними на дорогах.


На Вінниччині забезпечили проїзд дорогами державного значення. Використали 2 тисячі тонн протиожеледної суміші

Станом на 11 годину 11 лютого на автошляхах Вінниччини працює 264 дорожні машини. Дорожники працюють в цілодобовому режимі, на обробку доріг використали 2 тисячі тонн протиожеледної суміші. Проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечено.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Вінницькій області.

Також в Службі закликають водіїв бути уважними на дорогах через погіршення погодних умов.

«В зв’язку з подальшим погіршенням погодних умов в області (сніг, хуртовини, зниження температури) просимо неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, не маневрувати на дорозі, обирати безпечну швидкість та інтервал, враховуючи дорожню ситуацію. На час негоди варто відмовитись від дальніх поїздок. Надавайте перевагу в русі дорожній техніці», – йдеться в дописі.

Окрім того, як інформують на фейсбук-сторінці ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», до чергового диспетчера служби надійшло 1 звернення щодо незадовільного стану дороги загального користування місцевого значення області, на яке відреаговано оперативно працівниками філій ДП «Вінницький облавтодор».

За прогнозами Українського Гідрометцентру 11 лютого спостерігається ускладнення погодних умов, — випадання значного снігу, снігу з дощем, налипанням мокрого снігу, ожеледдю й ожеледицею на дорогах.

«Подібні погодні умови можуть призвести до порушення електропостачання, роботи комунальних служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення та припинення руху транспорту на всіх дорогах і вулицях. Для забезпечення проїзду на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення області організоване чергування дорожніх організацій та спецтехніки. ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» звертається до водіїв за можливості утриматися від поїздок у період ускладнення погодних умов», – зазначають в дописі.

В підприємстві також закликають водіїв звертатися до співробітників служби у випадку надзвичайних ситуацій на дорогах.

«Якщо у Вас виникла надзвичайна ситуація на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у межах області, зателефонуйте черговому. Вам обов'язково нададуть допомогу!», – повідомляють в Службі.

Черговий диспетчер: +380 (432) 56-07-07, +380 (0432) 56-00-93, +38 (098) 056-07-00.

Телефонувати можна цілодобово.

Також на території області функціонують пункти обігріву населення відповідно до погодних умов.

Нагадаємо, напередодні повідомляли, що на Вінниччині знову погіршуються погодні умови. Водіїв закликали бути обачними та обережними.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки «Укравтодору»