25 берез. 2021 10:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

48

0

На Вінниччині залишилось менше тисячі вільних ліжок для ковідних хворих

На Вінниччині залишилось менше тисячі вільних ліжок для ковідних хворих

В області складений список резерву лікарів, які зможуть допомогти в екстрених випадках.


 На Вінниччині залишилось менше тисячі вільних ліжок для ковідних хворих

У Вінницькій області станом на 25 березня розгорнуто 3 444 додаткових ліжка для хворих на COVID-19. На цей момент вільних ліжок залишилось 958 – ситуація напружена.

Про це повідомляє Наталія Заболотна.

Перший заступник Голови обласної державної адміністрації зазначає, кількість хворих з потребою госпіталізації з кожним днем збільшується. Тому не варто займатись самолікуванням і при першій же потребі звертатись до сімейного лікаря. В області складений список резерву лікарів, які зможуть допомогти в екстрених випадках.

«За період пандемії ми розгорнули 3 444 додаткових ліжка, більше ніж до 90% з них підведено кисень, але через таку кількість хворих щодня ми й досі перевищуємо допустиму норму їх завантаження – 72,2%. Вільних ліжок 958 – ситуація напружена, але потрібно зберігати спокій та не боятись вакцинуватись – це єдиний вихід», - зазначила в дописі Наталія Заболотна.

Перший заступник Голови обласної державної адміністрації наголосила, що скасовувати дистанційне навчання поки що не планується. Проте кожна громада сама аналізує свою ситуацію та приймає рішення про посилення карантинних обмежень.

Нагадаємо, третій день поспіль на Вінниччині фіксують 20 смертей від коронавірусу за добу.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info