7 листоп. 2022 16:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

109

0

На Вінниччині запрацювала 77-ма поліцейська станція

На Вінниччині запрацювала 77-ма поліцейська станція

З метою надання якісних поліцейських послуг та підтримання публічної безпеки і правопорядку на території Хмільницького району відкрили поліцейську станцію. Загалом це 77-ма поліцейська станція, яка запрацювала на Вінниччині


На Вінниччині запрацювала 77-ма поліцейська станція

З метою надання якісних поліцейських послуг та підтримання публічної безпеки і правопорядку на території Хмільницького району відкрили поліцейську станцію. Загалом це 77-ма поліцейська станція, яка запрацювала на Вінниччині.

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

Сьогодні, 7 листопада, у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у селі Самгородок розпочала свою роботу чергова поліцейська станція. Вона об’єднала спільні зусилля та роботу поліції та громади.

Приміщення для облаштування поліцейської станції надала місцева влада, за сприяння якої капітально відремонтували будівлю. Приміщення облаштоване відповідно до потреб повсякденної роботи поліцейського та обладнане необхідною оргтехнікою.

Старший лейтенант поліції Віталій Лаврук служить у поліції понад 17 років. Наразі він призначений поліцейським офіцером Самгородоцької ТГ. Для ефективнішого виконання службових завдань та оперативнішого реагування на виклики місцева громада зобов’язалась придбати автомобіль для правоохоронця.

Самгородоцька ТГ об’єднує 10 населених пунктів. У середньому понад 50 заяв і повідомлень від жителів цих сіл за місяць отримують поліцейські.

«До основних функцій та завдань поліцейської станції належить забезпечення на території поліцейської дільниці публічної безпеки та правопорядку, взаємодія поліції з органами державної влади та місцевого самоврядування. Важливо, щоб на території Хмільницького району й надалі залишалось безпечне середовище, адже це є пріоритетним завданням у нашій спільній роботі», – зазначив під час відкриття поліцейської станції начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко.

За сприяння у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади» Подяки Головного управління отримав голова Самгородоцької територіальної громади Сергій Лановик, а також ті, хто долучився до реалізації проєкту, а саме: Олександр Щелинський, Валерій Ліневич, Ігор Гуменюк та Олександр Бондарук.

Поліцейська станція розташована за адресою: Вінницька область, Хмільницький район, с. Самгородок, вул. Деснянська, 2.

На Вінниччині запрацювала 77-ма поліцейська станція

На Вінниччині запрацювала 77-ма поліцейська станція  - фото 2

На Вінниччині запрацювала 77-ма поліцейська станція  - фото 3

На Вінниччині запрацювала 77-ма поліцейська станція  - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини