31 берез. 2021 12:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

72

0

​На Вінниччині запрацював фронт-офіс. Фото і відео

​На Вінниччині запрацював фронт-офіс. Фото і відео

Фронт-офіс орієнтований на оперативне та результативне надання поліцейських послуг в комфортних для громадян умовах.


​На Вінниччині запрацював фронт-офіс. Фото і відео

30 березня начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко відвідав районний відділ поліції, проінспектував, як працюватиме оновлений офіс комунікації з громадянами. Поліцейські фронт-офіси є новою моделлю первинної комунікації із громадянами у відділах та управліннях поліції, де відвідувачі можуть отримати консультації.Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, таке нововведення покращить якість обслуговування громадян.

Фронт-офіс орієнтований на оперативне та результативне надання поліцейських послуг в комфортних для громадян умовах. Відвідувачі управління поліції можуть отримати тут консультації, написати звернення, дізнатися про результати розгляду своїх заяв та повідомлень, залишити відгук про роботу поліції.

​На Вінниччині запрацював фронт-офіс. Фото і відео

Разом з тим у відділі поліції запрацювала система відеомоніторингу «Custody Records», що сприятиме попередженню неналежної поведінки поліцейських щодо затриманих чи відвідувачів підрозділів поліції. І захистить і самих правоохоронців від можливих провокацій та безпідставних звинувачень. Наразі система відеофіксації «Custody Records» працює у п’яти територіальних підрозділах поліції та ізоляторі тимчасового тримання затриманих.

​На Вінниччині запрацював фронт-офіс. Фото і відео - фото 2

До слова, у районному підрозділі поліції також оновлено кімнату прийому громадян, де є уся необхідна для відвідувачів інформація а також кімнату тимчасово затриманих та доставлених осіб.

​На Вінниччині запрацював фронт-офіс. Фото і відео - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото та відео поліції

title