17 лют. 2021 11:27

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Події
0

101

0

Засудили чоловіка, який минулоріч до смерті побив співмешканку

Засудили чоловіка, який минулоріч до смерті побив співмешканку

Суд призначив обвинуваченому 12 років позбавлення волі.


Засудили чоловіка, який минулоріч до смерті побив співмешканку

В Іллінецькому районному суді винесли вирок стосовно 39-річного місцевого мешканця, який у вересні минулого року під час побутового конфлікту до смерті побив співмешканку. Чоловіка визнали винним та призначили йому покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Про це інформують у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, в ході розслідування кримінального провадження слідчі встановили, що потерпіла разом з 39-річним співмешканцем та його братом розпивали спиртні напої.

«Під час застілля між подружжям виникла сварка. Розв’язав конфлікт підсудний за допомогою кулаків. Мертвою жінку виявив брат підозрюваного. Він викликав лікарів і поліцію. Смерть потерпілої настала в результаті внутрішньої кровотечі», – зазначають правоохоронці.

В поліції додають – 12 лютого Іллінецький районний суд визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 12 років.

Нагадаємо, 12 вересня минулого року в Іллінцях під час побутової сварки чоловік побив свою співмешканку. Через отримані травми у жінки сталася внутрішня кровотеча, внаслідок якої вона померла.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції