11 лют. 2020 09:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

85

0

На Вінниччині засудили чоловіка, який вбив та з’їв сусідського собаку

На Вінниччині засудили чоловіка, який вбив та з’їв сусідського собаку

За словами засудженого, він і не думав, що нестиме відповідальність за скоєне, а собачатину, каже, вживав з лікувальною метою.


На Вінниччині засудили чоловіка, який вбив та з’їв сусідського собаку

У Вінницькій області засудили чоловіка, який вбив сусіднього собаку, приготував його та з’їв. Подія сталася у Калинівському районі. Оскільки порушник раніше був звільнений з місць відбування покарання достроково, то йому додали і попередній невідбутий термін.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького апеляційного суду.

Засуджений скоїв злочин улітку минулого року. Забрав сусідчиного пса до себе додому й убив його молотком по голові. З мертвої тварини частково здер шкуру, відрізав задні лапи й поніс їх до місцевого магазину, та купувати такий товар продавець відмовився. Тоді чоловік приготував собачатину власноруч і з’їв її. Так він «допоміг» сусідці, яка скаржилася, що пес заважає їй відпочивати.

Цікаво, що на розлади психіки засуджений не страждає, проте має кілька судимостей за крадіжки і незаконне поводження зі зброєю. А познущався над собакою він у період умовно-дострокового звільнення на рік і майже два місяці згідно з постановою Вінницького апеляційного суду в червні 2018 року.

«Остаточне покарання за сукупністю вироків має бути більшим, ніж покарання, призначене за новий злочин, і ніж невідбута частина покарання за попереднім вироком», – йдеться у рішенні апеляційної інстанції.

За словами засудженого, він і не думав, що нестиме відповідальність за скоєне, а собачатину, каже, вживав з лікувальною метою. Тож загалом чоловік перебуватиме за ґратами рік і три місяці.

Нагадаємо, що у Шаргородському районі суд відправив у в’язницю чоловіка, який до смерті забив двох собак.

Раніше Вінницький міський суд оголосив вирок місцевому жителю, який жорстоко вбив домашню кішку на очах у дітей. Чоловіку присудили 5 років ув’язнення, але звільнили від покарання, призначивши випробувальний термін 3 роки. Якщо протягом цього часу порушник знову вчинить новий злочин – то відбуватиме призначене покарання в повній мірі.

Вінниця.info