9 квіт. 2020 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

49

0

На Вінниччині засудили чоловіка, який з ножем напав на жінку та пограбував її

На Вінниччині засудили чоловіка, який з ножем напав на жінку та пограбував її

В лютому минулого року нападник відібрав у потерпілої більше двох тисяч гривень


На Вінниччині засудили чоловіка, який з ножем напав на жінку та пограбував її

Колегія Гайсинського районного суду призначила 7 років в’язниці чоловікові, який в лютому 2019-го року зайшов до будинку жительки Шпикова і, погрожуючи ножем, відібрав у неї понад дві тисячі гривень. Відомо, що до цього зловмисника вже п’ять разів притягували до відповідальності за майнові злочини.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Під час розслідування слідчі встановили, що 22 лютого 2019 року близько 19:00 години підсудний зайшов до будинку жительки селища Шпиків. Погрожуючи ножем, чоловік відібрав у потерпілої 2370 гривень. Злочинця поліцейські затримали протягом години в районному центрі, він намагався виїхати з міста на таксі.

Правопорушник, який п’ять разів відбував покарання за майнові злочини, востаннє – за грабіж, вчинив злочин у стані алкогольного сп’яніння.

Оцінивши зібрані під час досудового розслідування докази, колегія судів визнала нападника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), та призначила покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше на 7 років засудили двох молодих людей, які в полі вбили чоловіка.

Вінниця.info