28 серп. 2019 13:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

46

0

На Вінниччині засудили двох чоловіків, які побили та пограбували перехожого

На Вінниччині засудили двох чоловіків, які побили та пограбували перехожого

4 лютого поблизу залізничного вокзалу двоє невідомих чоловіків напали на перехожого


На Вінниччині засудили двох чоловіків, які побили та пограбували перехожого

Двоє чоловіків отримали 8 років ув’язнення, які в лютому 2019 року в Козятині, неподалік залізничного вокзалу, напали та пограбували місцевого жителя. Один з чоловіків накинув потерпілому на шию мотузку та почав душити, інший – побив та відібрав сумку, в якій знаходилися гроші та телефон.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Покарання призначив Козятинський міськрайонний суд жителям Житомирської та Кіровоградської областей, які у лютому місяці цього року в Козятині неподалік залізничного вокзалу вчинили розбійний напад на місцевого жителя.

В ході досудового розслідування було встановлено, що 4 лютого поблизу залізничного вокзалу двоє невідомих чоловіків напали на перехожого. Один із зловмисників накинув потерпілому на шию мотузку та почав душити, інший - завдавав удари по тілу та забрав сумку, в якій знаходилися мобільний телефон, гроші та банківські картки.

Правопорушниками виявились 23-річний житель Житомирської та 48 – річний мешканець Кіровоградської областей. Чоловіки неодноразово судимі за майнові злочини, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотичних речовин. Старший з них понад 25 років провів у в’язниці.

Козятинський міськрайонний суд визнав підсудних винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) та призначив покарання 8 років позбавлення волі.



Вінниця.info