3 трав. 2019 09:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

52

0

На Вінниччині засудили розбійника, який ланцюгом побив літню жінку

На Вінниччині засудили розбійника, який ланцюгом побив літню жінку

На Вінниччині засуджено жителя Крижопільського району


На Вінниччині засудили розбійника, який ланцюгом побив літню жінку

На Вінниччині засуджено жителя Крижопільського району, який в грудні 2018 року вчинив розбійний напад на жінку похилого віку, жительку с. Будьки, Жмеринського району.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Вінницькій області.

У ході судового розгляду обвинуваченням повністю доведено вину чоловіка, який 6 грудня 2018 року, близько 22 години, прийшов до сільського будинку, переслідуючи корисливі мотиви, направлені на заволодіння чужим майном, здійснив напад із застосуванням фізичного насильства щодо власниці помешкання. Він наніс тілесні ушкодження жінці металевим ланцюгом, який приніс із собою. Таким чином, подолавши фізичний супротив потерпілої та не знайшовши грошових коштів в будинку останньої, злодій покинув помешкання у невідомому напрямку.

Після зазначених подій, обвинувачений, цього ж дня, прийшов до іншого будинку в с. Будьки, де, з метою протиправного заволодіння чужим майном, шляхом вільного доступу зайшов на подвір’я домоволодіння, зайшов до сараю, та діючи таємно, умисно, усвідомлюючи протиправність власних дій, викрав бензопилу та шини до неї. Після чого, з місця скоєння злочину зник.

За принципової позиції прокуратури вказану особу засуджено за ч. 3 ст. 187 та ч. 3 ст. 185 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років з конфіскацією майна.

Вiнниця.info