14 січ. 2021 13:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

105

0

На Вінниччині затримали чоловіка, який побив та підпалив під час застілля свого гостя

На Вінниччині затримали чоловіка, який побив та підпалив під час застілля свого гостя

Відомо, що перед цим чоловік вже 20 років провів у в’язниці за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду.


На Вінниччині затримали чоловіка, який побив та підпалив під час застілля свого гостя

13 січня співробітники літинської поліції на місці злочину затримали жителя села Івча, який під час сварки зі своїм гостем наніс йому удари молотком, облив бензином та підпалив. Чоловікові, який вже відбував покарання за попередні злочини та провів у в’язниці 20 років, загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, близько 20:00 на спецлінію надійшло звернення через бійку в одному з будинків у селі Івча. Прибувши на виклик, працівники поліції викликали швидку допомогу потерпілому та за підозрою у вчиненні нанесення тілесних ушкоджень затримали 45-річного господаря будинку. Відомо, що чоловік раніше відбував покарання за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду.

Як розповів начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Костянтин Коробчинський, слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що зловмисник запросив потерпілого до себе в гості. Під час застілля між чоловіками виник раптовий конфлікт, і господар кілька разів вдарив односельця молотком по голові та руках. На цьому розлючений чоловік не заспокоївся. Він приніс з сараю каністру з бензином, облив ним гостя та підпалив.

Наразі 40-річний потерпілий з забоями та опіками знаходиться у лікарні.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку за підозрою у вчинення злочину, передбаченого ст.15 ч.1 ст.115 (замах на вбивство). Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

На Вінниччині затримали чоловіка, який побив та підпалив під час застілля свого гостя

На Вінниччині затримали чоловіка, який побив та підпалив під час застілля свого гостя - фото 2

На Вінниччині затримали чоловіка, який побив та підпалив під час застілля свого гостя - фото 3

Нагадаємо, 5 січня у Вінниці затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві своєї знайомої. Аби приховати сліди злочину, чоловік виніс тіло загиблої у під’їзд на сходову площадку, а в квартирі почав мити підлогу. Там його і затримали патрульні після того, як їх викликала сусідка.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції