26 січ. 2021 10:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

64

0

На Вінниччині затримали чоловіка, який в електричці вистрелив у пасажира

На Вінниччині затримали чоловіка, який в електричці вистрелив у пасажира

Затриманому загрожує до 7 років ув’язнення.


На Вінниччині затримали чоловіка, який в електричці вистрелив у пасажира

На Вінниччині затримали раніше судимого чоловіка, який напідпитку, їдучи в поїзді, вистрілив у ногу пасажиру.

Як повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області, працівники поліції спільно з представниками воєнізованої охорони стрілецького підрозділу затриманим виявився 42-річний житель Хмельницької області. Чоловік в електропоїзді сполученням «Київ – Жмеринка» з пневматичної зброї поранив пасажира.

За попередньою інформацією слідства, правопорушник у електропотязі разом з товаришем розпивав спиртні напої. На неодноразові зауваження пасажирів чоловіки не реагували та продовжували порушувати громадський порядок, виражаючись нецезурною лайкою у бік пасажирів. Після чергового зауваження зловмисник дістав пістолет та здійснив постріл в ногу пасажиру. Чоловік зазнав легких тілесних ушкоджень.

Наразі вирішується питання про обрання правопорушникові запобіжного заходу. За такий злочин йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як зазначають в пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, до суду передано клопотання про застосування до раніше судимого затриманого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на Вінниччині чоловік погрожував пістолетом підлітку та вимагав гроші.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративне