2 листоп. 2020 14:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

78

0

На Вінниччині затримали двох чоловіків, які викрали «ВАЗ» у пенсіонерки

На Вінниччині затримали двох чоловіків, які викрали «ВАЗ» у пенсіонерки

Затриманими виявили раніше судимі жителі Києва та Житомирської області.


На Вінниччині затримали двох чоловіків, які викрали «ВАЗ» у пенсіонерки

31 жовтня козятинські поліцейські затримали двох правопорушників, які викрали «ВАЗ-2101» у жительки районного центру. Їх розшукали, коли чоловіки намагалися відбуксувати викрадену автівку. Затриманими виявилися раніше судимі жителі Києва та Житомирської області.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, до відділення поліції звернулась 70-річна жителька Козятина через викрадення автомобіля.

Як розповів заступник начальника Козятинського відділення поліції Дмитро Микитюк, під час відпрацювання території міста поліцейські сектору реагування патрульної поліції помітили розшукуваний автомобіль. Його буксував легковик Daewoo. На вимогу працівників поліції зупинитись зловмисники не відреагували, а навпаки почали тікати. Під час втечі трос, що з’єднував автомобілі, розірвався, і автівка, яку намагались викрасти зловмисники, зупинилась посеред дороги.

Спочатку працівники поліції затримали правопорушника, який перебував за кермом викраденого легковика, а потім наздогнали його спільника. Ними виявились раніше судимі 58-річний житель Житомирської області та 39-річний житель Києва.

Зловмисників затримали в процесуальному порядку та оголосили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, ілюстративне фото – поліції