24 черв. 2020 14:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

62

0

На Вінниччині затримали двох продаців «травки». Серед них – громадянка Росії

На Вінниччині затримали двох продаців «травки». Серед них – громадянка Росії

Іншого ж порушника вже притягували до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків


На Вінниччині затримали двох продаців «травки». Серед них – громадянка Росії

В двох районах Вінниччини правоохоронці затримали торгівців наркотиками. Обидвом правопорушникам вже оголосили про підозру. Серед продавців «травки» – громадянка Росії.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Працівники Гніванського відділення поліції задокументували злочинну діяльність зловмисниці, яка займалась розповсюдженням наркотичних засобів. Під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі підозрюваної слідчі вилучили майже 100 розфасованих паперових згортків з канабісом вагою 220 грамів.

Як розповів начальник Гніванського відділення поліції Олег Швець, до поліції надійшла оперативна інформація, що громадянка Росії, яка тимчасово мешкає у Гнівані, займається продажем наркотичних засобів. В ході перевірки інформації на підставі ухвали суду в помешканні підозрюваної поліцейські провели санкціонований обшук.

Під час обшуку у квартирі 21-річної жінки поліцейські вилучили канабіс загальною вагою 220 грамів, розфасований та підготовлений для продажу. Продавала жінка наркотичний засіб постійним покупцям. Про зустріч з ними домовлялась за допомогою SMS-повідомлень.

Правопорушниці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За незаконний збут наркотичних засобів жінці загрожує до 8 років ув’язнення.

На Вінниччині затримали двох продаців «травки». Серед них – громадянка Росії

На Вінниччині затримали двох продаців «травки». Серед них – громадянка Росії - фото 2

Ще одного реалізатора наркотичних речовин затримали в Липовці.

23 червня правоохоронці затримали місцевого жителя під час продажу марихуани. 38-річний зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотичних засобів.

Як розповів начальник Липовецького відділення поліції Володимир Гавриш, до поліції надійшла оперативна інформація, що місцевий житель займається розповсюдженням наркотичних засобів. З початку червня в рамках відкритого кримінального провадження поліцейські документували його протиправні дії.

Під час чергового продажу підозрюваним марихуани він був затриманий оперативниками липовецької поліції. Наразі правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За незаконний збут наркотичних засобів затриманому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

На Вінниччині затримали двох продаців «травки». Серед них – громадянка Росії - фото 3

На Вінниччині затримали двох продаців «травки». Серед них – громадянка Росії - фото 4

Нагадаємо, в середині травня на Вінниччині розпочали суд над чоловіком, який продавав канабіс та амфетамін.

Вінниця.info, фото – з сайту поліції