7 лип. 2020 11:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

56

0

На Вінниччині затримали неповнолітнього, який викрав мопед в місцевого жителя

На Вінниччині затримали неповнолітнього, який викрав мопед в місцевого жителя

Юнак в скоєному правоохоронцям зізнався


На Вінниччині затримали неповнолітнього, який викрав мопед в місцевого жителя

6-го липня працівники поліції розшукали 15-річного жителя села Бирлівка Бершадського району, який викрав у жителя районного центру мопед Yamaxa. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, до правоохоронців звернувся 62-річний житель Бершаді з заявою про викрадення мопеда Yamaxa. Транспортний засіб потерпілий залишив на подвір’ї з ключами у замку запалення.

За словами т.в.о. начальника територіального відділу поліції Віктора Піруса, орієнтування на викрадений транспортний засіб надали усім працівникам бершадської поліції.

Під час відпрацювання міста поліцейські помітили підлітка, який їхав на мопеді, схожому за орієнтуванням. У вчиненні крадіжки транспортного засобу 15-річний хлопець зізнався. Раніше він вже потрапляв у поле зору поліції за вчинення майнових злочинів.

Юнака затримали в процесуальному порядку.

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом ). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, в червні у Вінниці неповнолітній водій в стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП та спробував утекти. Його затримав перехожий.

Вінниця.info, фото – ілюстративне