18 листоп. 2020 15:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

61

0

На Вінниччині затримали нетверезого водія, який збив велосипедистку та втік з місця аварії

На Вінниччині затримали нетверезого водія, який збив велосипедистку та втік з місця аварії

Його розшукали в друга, чоловік свою причетність до аварії заперечує.


На Вінниччині затримали нетверезого водія, який збив велосипедистку та втік з місця аварії

17 листопада в Турбові нетверезий водій автомобіля Opel Vectra збив велосипедистку та втік з місця аварії. Патрульні, які розшукали підозрюваного, виявили в нього в організмі 0,67 проміле алкоголю. Потерпілу з численними травмами госпіталізували до протишокового відділення вінницької лікарні.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Як розповідають правоохоронці, знайти автомобіль та водія працівники групи реагування патрульної поліції спільно з дільничним офіцером Липовецького відділення поліції зуміли протягом пів години.

Відомо, що водій автомобіля Opel Vectra збив 44-річну жінку, яка на велосипеді їхала по узбіччю дороги у попутному напрямку. Не зупиняючись, правопорушник з місця аварії втік.

Потерпілу, місцеву жительку, з травмами голови, переломом передпліччя та забоями госпіталізували у протишокове відділення вінницької лікарні.

Свідок аварії на своєму автомобілі наздогнав правопорушника, заблокував його та примусив повернутись на місце автопригоди. Розвернувши автівку, правопорушник поїхав у протилежному напрямку.

Як розповів начальник Липовецького відділення поліції Володимир Гавриш, за півгодини поліцейські розшукали автівку та водія, причетного до аварії. Ним виявися 22-річний місцевий житель. Автомобіль з характерними для ДТП ушкодженнями він сховав на власному подвір’ї за господарською спорудою, а сам сховався у товариша.

Причетність до аварії чоловік заперечує. В підозрюваного правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Під час його освідування драгер показав вміст алкоголю в організмі – 0,67 проміле.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі.

На Вінниччині затримали нетверезого водія, який збив велосипедистку та втік з місця аварії

На Вінниччині затримали нетверезого водія, який збив велосипедистку та втік з місця аварії  - фото 2

На Вінниччині затримали нетверезого водія, який збив велосипедистку та втік з місця аварії  - фото 3

На Вінниччині затримали нетверезого водія, який збив велосипедистку та втік з місця аварії  - фото 4

Нагадаємо, 10 листопада водій BMW насмерть збив пішохода на вулиці Київській та втік з місця події. Автівку знайшли на наступний день в лісі. 13 листопада водій сам прийшов до поліції, його затримали. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції